Rotterdam Stucadoor

Wand en plafond

Een goede wandafwerking en een goede plafondafwerking zijn erg belangrijk binnen een woning of werkplaats/kantoor. Voorbeelden hiervan zijn vinylbehang of glasweefsel(behang). De wandafwerking wordt door ons zo uitgevoerd dat de wanden erna sausklaar zijn, de wanden worden namelijk glad en vlak opgeleverd. Als stucadoor zijn wij echte pro’s! Al zeggen we het zelf. Bekijk onze gallerij voor voorbeelden.

Tegels voor badkamer en keuken

Tegels gekocht maar nog niet betegeld? Wij maken uw woning of kantoor/werkplaats tegelklaar en kunnen het ook meteen betegelen in dien u dit wenst. Bekijk onze gallerij voor voorbeelden voor stucadoor en tegel projecten. Als tegelaar hebben wij veel ervaring in voornamelijk toilets en badkamers.

Schilderen

Aannemersbedrijf Handig uit Rotterdam en Zaandam verzorgt ook uw schilderwerkzaamheden voor zowel particulier als bedrijven. Met onze vele jaren ervaring bij Handig Aannemersbedrijf maakt u de juiste keuze als het gaat om schilderwerk. Wat zijn dé schilder die u zoekt! Als schilder zijn wij uitzonderlijk gespecialiseerd in woningen en werkplaatsen. Service en kwaliteit staan voorop want uw schilderwerk moet wat jaren meegaan. Bekijk onze gallerij voor voorbeelden voor stucadoor en tegel projecten.

Neem contact op