Stucadoor, schilder, laminaat leggen, elektriciteit, vloerverwarming, decoratie – Rotterdam Den Haag Delft Zuid-Holland

Betegelen

Contact

Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk

Voor ons staat het contact met u als opdrachtgever centraal. Handig schilderwerken, is samenwerking met diverse groothandels en verffabrikanten. Hierin staat wat er gebeuren moet om tot de afgesproken kwaliteitsnorm te komen. Er kan ook een meerjarig onderhoudsschema toegepast worden, waar u niets extra’s voor betaalt dan de werkzaamheden die uitgevoerd worden.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor binnenschilderwerk in Rotterdam en omgeving. De afwerking van het schilderwerk beïnvloedt de ambiance van woning. Daarom nemen we de tijd voor onze projecten en kijken onze binnenschilders naar de gehele ruimte. Van wand tot kozijn, van deur tot deur en van plint tot plafond. Tevens kun je bij ons terecht voor (advies over) de juiste wandafwerking. Of dit nu schilderwerk, behang, saus of stucwerk word.

Contact

Stucwerk

Contact

Stucadoor

Rotterdams stucadoor Handig is hét bedrijf voor u als u op zoek bent naar een ervaren stukadoor. Er zijn vele soorten stucwerk zijn er velen soorten. Naast stucwerk kunt u ook bij ons terecht voor gevel- en plafond werkzaamheden. Om een idee te krijgen van wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, kunt u een kijkje nemen in ons gallerij en diensten Diensten pagina. Voor meer informatie over stucwerk of onze overige werkzaamheden kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Contact